Ruta de navegació

Tots els testimonis

Publicador de continguts

Gràcies al servei de localització de Barcelona Activa, hem optimitzat el procés de selecció i identificació d'un nou espai ajustat a les nostres necessitats.
Gràcies al servei de localització, hem trobat les oficines que més s'adeqüen a les nostres necessitats.
El servei de localització de Barcelona Activa ens va demostrar per què Barcelona està al capdavant Europeu en innovació i emprenedoria. En un dia van resoldre la nostra necessitat d'espai per ampliar les nostres operacions a aquesta ciutat.
Gràcies al Servei de Localització de Barcelona Activa, l'ubicació de la nostra empresa s'ha fet realitat.
Vam aconseguir un despatx a unes oficines emblemàtiques de la ciutat, a través d'aquest servei.
Gràcies al Servei de Localització i al equip de Barcelona Activa, hem pogut obrir la nostra seu a Espanya i trobar l’espai perfecte per la nostra nova oficina a Barcelona : Ubicada al mateix 22@!
Gràcies a l’ajut del Servei de Barcelona Activa, hem aconseguit l’espai d’oficina adequat a les nostres necessitats, per establir-nos a Barcelona, com part del nostre programa d’ampliació internacional.
Molt bona feina del Servei de Localització de Barcelona Activa i la seva gent. Ens van ajudar a trobar la nostra ubicació que és immillorable al Parc Tecnològic, gràcies per tot.
El Servei de localització de Barcelona Activa, ens ha permès trobar les nostres noves oficines de manera molt eficient. Ens han fet costat en tot el procés i hem optat finalment per un Coworking que s’ajusta perfectament a les nostres necessitats, Gràcies!.
El Servei de Localització Empresarial de Barcelona Activa, ens va ajudar durant tot el procés de cerca, escoltant activament les nostres necessitats i fent un seguiment constant de la nostra situació. Molt professionals i molt eficients, 100% recomanable.
Gràcies a l’acompanyament del Servei de Localització, hem pogut trobar un espai agradable per treballar i adequat a les nostres necessitats de creixement.
Amb l’ajuda del Servei de Localització de Barcelona Activa, vam aconseguir trobar les oficines que estàvem buscant. Estem molt agraïts del servei prestat.
L'experiència ha estat més que positiva, hem pogut optimitzar els procediments interns de l'empresa, aprendre molt de comptabilitat, posar en marxa un pla de seguiment i optimització de la tresoreria, trobar noves oportunitats comercials i definir les millors estratègies per aprofitar-les.
Gràcies al Servei de Localització de Barcelona Activa, hem optimitzat els temps, en la cerca d’un espai per la nostra oficina a Barcelona.
Sóc autònom i tinc la meva pròpia emprenedoria de rutes culturals per Barcelona. Barcelona Activa està fent un seguiment excel·lent del meu negoci: des de la potenciació en les xarxes socials fins a la gestió i estratègies de venda. El seu treball no només és millorar la part estadística i augmentar la facturació, o com reconstruir el meu treball en els nous i complexos escenaris, sinó que amb molta senzillesa, empatia i criteri aconsegueixen reforçar el autoestima per poder tirar-los endavant.
Necessitàvem un espai per començar les activitats de formació amb unes necessitats immediates de l’ordre de 250 m2 i amb els permisos corresponents per començar a molt curt termini. Havíem visitat diferents locals adients, però sempre fallava el tema de permisos. El Servei de localització Empresarial, ens va oferir tres possibilitats que s’ajustaven a les necessitats i vam poder començar en la data prevista. Magnífic servei i espero que tornem a utilitzar-lo en la propera ampliació.
Sóc autònoma i el dia a dia no sempre em deixa espai per plantejar-me estratègies eficaces ni per observar amb més objectivitat la rendibilitat de les meves actuacions. L'assessorament de Barcelona Activa Empreses ha suposat per mi un recolzament molt important per donar un impuls a la meva empresa. He pogut posar en marxa un pla estratègic i definir un full de ruta, replantejant els meus objectius, prioritzant les accions més rellevants i trobant noves oportunitats de negoci.
El Servei de Localització de Barcelona Activa ens ha estat de gran vàlua per a la ràpida ubicació del centre de desenvolupament de Bigfinite a Barcelona.
Ha estat una experiència fantàstica. Des del primer moment, les nostres assessores han sabut posar-se a la nostra pell i entendre el que volíem aconseguir. Han fet un seguiment proper i continua, sense mai defugir les preguntes difícils que ens havíem de fer. Realment, sentíem que desitjaven tant com nosaltres que el nostre projecte tingui èxit. Estem molt agraïts per la seva col·laboració.
Estàvem fora de Barcelona i ens convenia el trasllat a la ciutat. El Servei de Localització de Barcelona Activa, en temps record, ens va proposar vàries opcions, de les que una va resultar la idònia per a les nostres necessitats. Varen fer un seguiment rigorós i molt professional. Agraïment especial a la Sra. Silvia Pàmies per la seva disponibilitat, ajuda i saber fer durant tot el procés de cerca.
Pàgina 1 de 4
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 20 de 70 resultats.