Mem's, GIF's i altres divertimentos d'impacte comunicatiu per a la comunicació de campanyes, empreses i entitats ESS! - AV

Descripció
Els mems s'han convertit en l'eina viral més eficient per transmetre idees, símbols o pràctiques culturals. És per això que és indispensable que aquelles persones que es dediquen a la comunicació assimilin eines humorístiques per compartir missatges. L'ESS i les empreses i entitats poden aprendre dels moviments socials on l'humor, l'impacte i el gamberrisme han estat admesos a favor de les causes més nobles. En aquest es donaran eines (creativitat, guió, tècniques) per a construir petites peces comunicatives com gif's..
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:

Aquesta formació es dirigeix a persones treballadores del sector de la comunicació i el màrqueting. de la publicitat; del disseny en empreses i entitats de l'ESS; així com a la resta de persones interessades en aplicar aquestes eines a una iniciativa socioempresrial.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectius generals de l'activitat:
-Explicar les avantatges i reptes de l'ús de l¿humor en la comunicació
-Donar eines per construir peces comunicatives basades en l'humor.

Objectius específics de l'activitat:
-Conèixer en quins moments l'humor pot ser adequat per al meu projecte / campanya.
-Veure casos d'estudi on l¿humor ha estat clau en la comunicació.
-Principis bàsics de l'humor en l'storytelling comunicatiu.
-Guió i storyboard.
-Eines i programari per crear peces comunicatives basades en l'humor.


Temari complet: 

L'humor en la comunicació
-L'humor: com impacta en els públics?
-L'humor en els moviments socials: què ens ha aportat?
-Casos d'estudi: comunicació social amb humor.

Construir l'humor
-De què faig humor?
-Com construir-lo
-Els límits de l'humor.

Eines per crear peces amb humor
-Tema i guió
-Storyboard
-Eines tecnològiques: mem's, gif's, reels...

Professorat
MOLAS ROMERA, MARTA
Conducció
La Clara

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
feb. 22, 2023
15:30 - 17:30
Català
24
Places
Aula virtual
març 29, 2023
10:00 - 12:00
Català
25
Places

Més informació

A les activitats de l'Aula Virtual es comptarà l'assistència de totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard no se'ls generarà el certificat corresponent.

Si t'has apuntat a una activitat presencial i vols un espai de treball abans i/o després, pots fer ús de La InnoBAdora. Reserva l'espai de treball aquí , seleccionant 'Taula per Altres'.

Per a més informació o si tens alguna necessitat especial i requereixes de suport per seguir l'activitat escriu-nos a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí . D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!