Com actualitzar el pla d'igualtat de la nostra empresa o entitat- Aula virtual

Descripció
Com avaluem i actualitzem el nostre Pla d'igualtat? Tot i comptar amb un Pla d'igualtat a l'entitat, es fa necessari anar realitzant avaluacions periòdiques per tal d'adaptar-nos a possibles canvis de la Llei, així com a les necessitats i realitats de la nostra empresa o entitat. En aquesta formació aprofundirem en quin és el procés per avaluar el Pla d'igualtat, a més de les eines per a fer-ho.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Orientat a:

Persones responsables de temes d'igualtat i/o recursos humans d'empreses o entitats que ja tenen un Pla d'igualtat elaborat

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Temari 
- Com avaluem i actualitzem el nostre Pla d'igualtat?
- Quins indicadors hem definit per a valorar el grau d'avenç del nostre Pla d'igualtat?
- Han disminuït les bretxes de gènere o no?
- Quines eines fem servir per avaluar?
- Avaluació del pla d'igualtat
- Objectius i finalitat
- Persones i òrgans que intervenen
- Desenvolupament d'actuacions: avaluació de resultats ,de procés i d´impacte
- Redacció de l'informe d'avaluació
- Nou diagnòstic i futur pla d'igualtatProfessorat
LEON MAYOL, RAQUEL
Conducció
BARABARA

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
feb. 10, 2023
10:00 - 11:30
Català
25
Places

Més informació

A les activitats de l'Aula Virtual es comptarà l'assistència de totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard no se'ls generarà el certificat corresponent.

Si t'has apuntat a una activitat presencial i vols un espai de treball abans i/o després, pots fer ús de La InnoBAdora. Reserva l'espai de treball aquí , seleccionant 'Taula per Altres'.

Per a més informació o si tens alguna necessitat especial i requereixes de suport per seguir l'activitat escriu-nos a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat


En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!