El Pla d'Igualtat a les empreses (Curs Online)

Descripció
En aquest curs aprendrem a incorporar mesures d'igualtat i com elaborar un Pla d'igualtat en qualsevol tipus d'organització, amb l'objectiu de millorar la gestió interna des de la perspectiva de gènere.
Contingut


Treballarem quatre mòduls:

-   En primer lloc, sota el títol "Mesures per la igualtat de   gènere", analitzarem les principals mesures per a la igualtat de gènere a les organitzacions, així com les obligacions, les responsabilitats i els eixos de treball.

-   En segon lloc, aprofundirem en els Plans d'igualtat, coneixent quin és l'objectiu que tenen i aprofundint en el marc normatiu i els àmbits d'actuació.

-   En tercer lloc, aprofundirem sobre el diagnòstic de gènere com a fase cabdal per iniciar un procés d'anàlisi per elaborar el Pla d'igualtat en qualsevol organització.

-   I, finalment, trobarem un recull de tots els materials treballats, un qüestionari d'autoavaluació final i un document amb enllaços i recursos per saber-ne més i aprofundir en el tema.

Conducció
Formador Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
gen. 1, 2023
gen. 31, 2023
Català
Online
feb. 1, 2023
feb. 28, 2023
Català
Obertura de la inscripció 31/01/2023 a les 23:59h.
Online
març 1, 2023
març 31, 2023
Català
Obertura de la inscripció 28/02/2023 a les 23:59h.

Més informació


Aquesta activitat online té edició oberta entre el primer i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.

Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.

Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.

Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.

Informem que estem treballant per millorar el mòdul en castellà d'aquesta activitat, que actualment pot tenir alguns continguts en català.