Gestió fiscal 2: Societats de capital (SL I SA) - Aula Virtual

Descripció

Aprèn els conceptes generals sobre fiscalitat aplicades a les societats mercantils. En finalitzar la sessió, coneixeràs els impostos més bàsics d'una societat de capital, les principals obligacions fiscals i retencions que té o tindrà la teva empresa, així com quina fórmula és millor per obtenir un rendiment monetari de l'empresa (nòmines o dividends).

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 3 hores
Orientat a:
Aquesta activitat està dirigida a professionals que volen aprendre conceptes generals de fiscalitat per millorar les seves competències i aplicar-les al seu negoci.
Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Aquesta activitat pot donar resposta a aquelles empreses i persones emprenedores que hauran de realitzar les liquidacions dels diferents impostos, que segurament ho farà la seva gestoria, però hauran d'entendre quina és la naturalesa dels mateixos, què es grava i com es calcula. És una manera de poder entendre el què la meva gestoria calcula i com les meves decisions de cada dia poden influir en el càlcul dels diferents impostos que cal assumir.


Objectius generals de l'activitat:

En finalitzar la sessió, cada participant coneixerà els impostos més bàsics d'una societat de capital (S.A. i S.L.), és a dir, Impost de Societats i l'l.V.A, així com, les principals obligacions fiscals i retencions que té o tindrà la seva empresa, i reconèixer quina fórmula és millor per a obtenir un rendiment monetari de l'empresa (nòmines o dividends).

Objectius específics de l'activitat:

Entendre els trets bàsics de l'impost de Societats.
Saber calcular (a nivell introductori) la quota anual i els pagaments fraccionats de l'impost de Societats.
Entendre els trets bàsics de l'I.V.A.
Saber calcular (a nivell introductori) les liquidacions de l'I.V.A.
Conèixer les principals obligacions mercantils i fiscals i sensibilitzar al participant de la importància de portar-les al dia.
Saber com retirar diners de manera legal de l'empresa.

Temari:
1.L'Impost de Societats.
2.Fiscalitat personal.
3.Retencions.
4. I.V.A.

Professorat
FERRER RUBIO, OLGA
Conducció
OLGA FERRER RUBIO

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
set. 9, 2021
10:00 - 13:00
Català
-
Obertura de la inscripció 25/08/2021 a les 00:00h.
Aula virtual
set. 28, 2021
10:00 - 13:00
Català
-
Obertura de la inscripció 13/09/2021 a les 00:00h.

Més informació


En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.