SALES MANAGEMENT 

Vols millorar la teva acció comercial i aprendre com incrementar les vendes de la teva empresa? El programa Sales Management està dissenyat per respondre a aquests reptes mitjançant una estructura vinculada a la gestió professionalitzada del procés de venda.

L'objectiu principal del programa és que cada participant sigui capaç de formular el seu Pla de Vendes, executar-lo aprofitant un seguit de tècniques i habilitats associades a cada fase del procés de venda i realitzar accions de seguiment sobre el mateix.

 

Aquesta vegada us oferim dues edicions! Inscriu-te a la que més s'adapti a les teves necessitats.

  • Sales Management per a Micropimes, Professionals i Persones Autònomes - edició "Setembre 22". (Més informació)

  • Sales Management per a Pimes - edició "Octubre 22". (Més informació)

 

Cada programa està format per un total d'11 sessions: 9 on-line i 2 presencials, a més, compten amb 3,5 hores d'assessorament individual! Si vols veure el contingut de les sessions visita el Pla d'Estudis.

La participació a aquests programes es de manera gratüita! no et perdis l'oportunitat d'apendre tot sobre el procés de venda de la ma dels millors del sector.

Si tens algun dubte, pots contactar-nos a: programes.empresarials@barcelonactiva.cat

COM INSCRIURE'S

  1. Descarrega la fitxa d'inscripció que trobaràs a la part dreta d'aquesta pantalla.
  2. Emplena la fitxa d'inscripció amb la informació de la teva empresa i de la seva activitat comercial.
  3. Envia la fitxa al correu programes.empresarials@barcelonactiva.cat
  4. Completa la teva inscripció via web mitjançant l'enllaç anterior. Hauràs de tenir un usuari creat per poder fer-ho. Un cop realitzada la inscripció rebràs un correu electrònic de confirmació. 

“Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”.

SM per a Micropimes, Professionals i Persones Autònomes - Setembre 22
SM per a Micropimes, Professionals i Persones Autònomes - Setembre 22