SALES MANAGEMENT 

 

Vols millorar la teva acció comercial i aprendre com incrementar les vendes de la teva empresa? El programa Sales Management està dissenyat per respondre a aquests reptes mitjançant una estructura vinculada a la gestió professionalitzades del procés de venda.

L'objectiu principal del programa és que cada participant sigui capaç de formular el seu Pla de Vendes, executar-lo aprofitant un seguit de tècniques i habilitats associades a cada fase del procés de venda i realitzar accions de seguiment sobre el mateix.

 

Propera Edició:

SETEMBRE 2020-EDICIÓ PIMES. Inscripcions obertes!!!!

OCTUBRE 2020-EDICIÓ Microempreses, professionals i persones auto

ònomes. Inscripcions obertes!!!!

Davant la crisi de Covid19, tant l'edició de Setembre com la d'Octubre 2020 del programa Sales Management  es realitzaran de manera mixta: Presencial/Online. 3 sessions al Parc Tecnològic i 8 online.

No obstant, si les condicions sanitàries no ho permeten es farà 100% online.

 

T'oferim l'oportunitat de rebre un acompanyament i assessorament expert per tal que pugis desenvolupar un Pla de Vendes per a la teva empresa i construeixis una proposta de valor del teu producte que t'ajudi a incrementar les vendes de la teva empresa, a través de sessions pràctiques, assessoraments individuals i un entorn participatiu i dinàmic.

Té una orientació eminentment pràctica, enfocada a proveir d'eines i Know-how relatiu al procés de venda i enfocat a resultats. A més, es comptarà amb la participació de persones professionals de la venda en actiu d'empreses reals, que proporcionaran coneixements dels aspectes que afecten a compradors, decisors i públic objectiu, així com de les eines i recursos que els ajuden a. assolir els seus objectius comercials

Les sessions tindran els següents continguts (descarrega el Pla d'Estudis per ampliar la informació dels continguts):

 1. El Programa Sales Management: Objectius i Metodologia.
 2. Un exemple real de Pla de Vendes val més que 1000 paraules.
 3. La Proposta de valor: l'àncora a l'inici de tot plegat.
 4. Com transmetre la meva proposta de valor: exercici de 360 comercial.
 5. El desplegament de la proposta de valor: L'estructura comercial, component i estratègies de pricing.
 6. El procés comercial (I): utilitat, fases comercials i eines (el funnel de vendes). exemple de posada en marxa d'una campanya comercial.
 7. El procés comercial (II): exemple concret i detallat.
 8. Procés Comercial (III): sistemes de gestió comercial.
 9. Coneixement del Client.
 10. Descobrir les necessitats del client.
 11. Objeccions i tancament.
 12. Lliurable final dels participants: presentació del Pla de Vendes.

Per altra banda, cada participant disposarà de 3,5 hores d'assessorament individual, destinades a desencallar problemàtiques particulars en relació a la formulació i execució d'un Pla de Vendes, així com resoldre els punts febles que trobin les persones participants a títol individual.

La participació en aquest programa es gratuïta.

 

Per a més informació envian's un correu a salesmanagement@barcelonactiva.cat

 

"Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”