El Parc Tecnològic és un equipament municipal ubicat al districte de Nou Barris, gestionat per Barcelona Activa i destinat a empreses tecnològiques i industrials.

Logo parc petit

El seu objectiu és contribuir, de manera personalitzada i permanent, al desenvolupament de la indústria avançada mitjançant el CENTRE D'EMPRESES TECNOLÒGIQUES, el CENTRE DE PROMOCIÓ INDUSTRIAL i l'AUDITORI. A la vegada vol esdevenir un centre de referència en la difusió de les vocacions científico-tecnològiques per a la comunitat educativa del Districte i la resta de la ciutat.

CENTRE D'EMPRESES TECNOLÒGIQUES

Actualment hi ha 52 empreses instal·lades, la majoria d'elles d'enginyeries avançades.
Destaquen les enginyeries informàtica i industrial, seguides de les telecomunicacions, l'electrònica, les energies renovables i l'enginyeria aeroespacial.
Durant el 2015, les dades generals de les empreses instal·lades van ser:

 • 30M€ de facturació agregada
 • 450 llocs de treball al centre d'empreses
 • 13M€ de finançament aixecat acumulat
 • 23% amb patents i 42% amb exportacions

Accedeix al directori de les empreses del Parc Tecnològic

El Parc Tecnològic treballa amb partners, entitats i institucions de l'ecosistema de serveis de suport a les pimes que tinguin com a objectiu comú fomentar la innovació, el coneixement de l'enginyeria aplicada i la tecnologia i el desenvolupament del sector industrial.

CENTRE DE PROMOCIÓ INDUSTRIAL

 • MAKERSPACE
  Es tracta del primer espai municipal per al suport al prototipatge industrial a la ciutat de Barcelona.
  Està format per un taller mecànic, per facilitar eines i maquinària per a la realització de prototips, modificacions en productes i sèries curtes; un taller digital, per facilitar tecnologies digitals de realització de prototips; i un espai de treball col·laboratiu, espai per allotjar projectes fets entre diverses empreses o entitats.
 • ESPAI TECH
  Espai d'exposició de projectes tecnològics desenvolupats per empreses instal·lades al Centre d'Empreses Tecnològiques, els 'partners' del Parc Tecnològic i l'ecosistema industrial.
 • ACTIVITATS PROGRAMADES
  En el Parc Tecnològic també es duen a terme activitats específiques obertes a les empreses de la ciutat.

AUDITORI
Amb una superfície de 500m2 i capacitat per a 210 persones, disposa de wifi gratuït, cabines per a traducció simultània i sortida a pati ajardinat on es pot servir el càtering.
Més informació i reserves


NOU! Programa BARCELONA INDÚSTRIA URBANA

Barcelona Activa posa en marxa, des del Parc Tecnològic, el programa Barcelona Indústria Urbana, dirigit a empreses pimes industrials en procés de canvi tecnològic estratègic.

Aquest programa està composat de 9 workshops temàtics per millorar l'eficiència i el negoci en les empreses relacionades amb la indústria. Són seminaris altament especialitzats, impartits per experts i expertes en la matèria i pensats per a persones directives i responsables de canvis en les seves indústries. Les empreses participants poden decidir participar en tots o només alguns dels seminaris, segons els seus interessos i necessitats.

[23 i 25/10/2017] Fabricació Servei: "Servitització" dels productes i implicacions en el disseny i la seva fabricació (més informació i inscripcions)

[30/10 i 2/11/2017] Fabricació 3D: Impressores, materials i software per a prototips o producció (més informació i inscripcions)

[6 i 8/11/2017] Fabricació Lean: Value Stream Mapping i guerra al malbaratament en la planta de producció (més informació i inscripcions)

[13 i 15/11/2017] Fabricació Digital: Aplicacions del concepte "digital twin" i quines noves oportunitats genera per a la indústria (més informació i inscripcions)

[20 i 22/11/2017] Fabricació Cel·lular:Producció Cel·lular i Logística Milkrun per a augmentar la productivitat (més informació i inscripcions)

[27 i 29/11/2017] Fabricació Robot:Robòtica col·laborativa a la planta de producció. On i com? (més informació i inscripcions)

[11 i 13/12/2017] Fabricació IoT: Integració de tecnologies i models de negoci IoT en la indústria per la millora de l'eficiència (més informació i inscripcions)

[12 i 14/12/2017] Fabricació Personal:Com gestionar el canvi tecnològic industrial amb les persones (més informació i inscripcions)

[18 i 20/12/2017] Fabricació Augmentada:Aplicacions de la realitat augmentada i virtual a la planta de producció (més informació i inscripcions)

Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.2. Indústria 4.0, prototipatge industrial i economia verda.

LOGO feder
Dades de contacte del Parc Tecnològic i on estem

empresa@barcelonactiva.cat

Tel. 932 917 777

Horari d'atenció: 08:00-20:00 [Horari especial d'agost: 8:00-15:00]

C/Marie Curie, 8-14
08042 Barcelona (Al costat de la seu del Districte de Nou Barris)

Recomanació d'accessibilitat per a les persones participants en activitats del Parc Tecnològic: Recomanem accés a peu, en bicicleta o en transport públic.Logo_Applus Logo_IASP Logo_APTE Logo_XPCAT

Informació i sol·licitud d'instal·lació

Parc Tecnològic

Contacta amb el nostre equip tècnic

 

Joan Pinyol, CEO, Dexma

"Gràcies a les infraestructures i serveis del Parc Tecnològic, Dexma ha pogut focalitzar-se el 200% en el seu creixement empresarial."
logo dexma

Pep Moreno, CEO, Vortex

"Hi ha vegades que continent i contingut s'alineen, aquest és el cas de Vortex al Parc. En cap altre lloc de Barcelona no haguéssim trobat aquesta combinació de tranquil·litat, infraestructures, oportunitats de formació i ambient emprenedor."
logo vortex