INICI > SERVEIS

Serveis

L'OAE t'ofereix assessorament personalitzat en tots els Ómbits estratŔgics per a la gestiˇ i el creixement de la teva empresa. Identifica la teva necessitat i posa't en contacte amb nosaltres:

Suport en totes les fases i trÓmits necessaris per a la constituciˇ d'una societat mercantil i altes d'activitat empresarial.

 

Acompanyament per facilitar-te tots els trÓmits municipals necessaris per desenvolupar una activitat econ˛mica a la ciutat.

 

 

Assessorament expert per aconseguir el finanšament que necessita la teva empresa.

 

Serveis i recursos per ajudar-te a cobrir les teves necessitats de personal.

 

Suport personalitzat i expert per diagnosticar i definir accions de millora per persones aut˛nomes, empreses i organitzacions d'ESS

 

Assessorament personalitzat tant si ets un/a empresari/a que vol cedir el seu negoci com si ets un/a emprenedor/a interessat/da en donar continu´tat a una empresa ja existent.

 

Orientaciˇ experta per iniciar-te en l'exportaciˇ i en la internacionalitzaciˇ del teu negoci.

 

Assessorament en la recerca d'espais per instalĚlar el teu negoci a Barcelona, tant si la teva empresa Ús local com internacional.

 

Programes, recursos i activitats per facilitar el procÚs d'innovaciˇ de la teva empresa.

 

Tota la informaciˇ econ˛mica de la ciutat en un innovador espai audiovisual on tambÚ podrÓs fer reunions corporatives i atendre visites.