INICI > SERVEIS > > FITXA SERVEI

Assessorament a empreses, persones autònomes i organitzacions d'ESS

Suport personalitzat i expert per diagnosticar i definir accions de millora per persones autònomes, empreses i organitzacions d'Economia Social i Solidària

Des de Barcelona Activa volem acompanyar en la consolidació i enfortiment tant de les petites empreses i persones treballadores autònomes, com de les organitzacions d'Economia Social i Solidària, considerant les seves necessitats específiques. El servei d'assessorament posa a la vostra disposició eines per definir processos de millora que us permetin avançar en la consolidació i enfortiment de les vostres empreses i organitzacions. Aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat ofereix assessorament, entre d'altres en: planificació estratègica, model de negoci, viabilitat i sostenibilitat, estratègies de comercialització, comunicació i eines TIC, models organitzatius i participatius, planificació financera, gestió econòmica i models societaris.


Si ets una petita empresa o un treballador/a autònom/a, pots demanar assessorament especialitzat i Inscriure't a sessions formatives dissenyades per ajudar-te en el creixement de la teva empresa:

Troba solucions a les necessitats de la teva realitat empresarial (NOU)

Com fer un pla estratègic de creixement

Més activitats de formació en Assessorament empresarial -Estratègia i gestió

Pla estratègic de creixement
Si vols fer servir el PEC i no tens contrasenya,
contacta amb nosaltres especificant "claus del PEC"
Has oblidat la clau d'accés?


Si sou una organització o empresa d'Economia Social i Solidària, i voleu assessorament, des de Barcelona Activa, podem acompanyar-vos amb un nou servei d'assessorament especialitzat i personalitzat i una oferta formativa adaptats a la realitat de l'àmbit de l'Economia Social i Solidària.

Entenem per Economia Social i Solidària totes aquelles pràctiques econòmiques transformadores que tenen com a tret característic una altra manera de fer economia, tot prioritzant la satisfacció de les necessitats de les persones. Aquestes iniciatives incorporen, també, la perspectiva de gènere i tenen un alt compromís amb la comunitat, la cura del seu impacte en l'entorn i aposten per una gestió democràtica i participativa.

A causa del procés de replantejament del servei el sistema de cites es normalitzarà a finals de setembre. Tanmateix si teniu alguna urgència o consulta que no pot esperar podeu escriure un correu a la següent adreça: innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

Consulta activitats relacionades a: empresa.barcelonactiva.cat/empresa/cat/formacio/index.jsp#altres-economies--eines-pel-foment--creixement-i-consolidacio


PARTNERS:
SECOT, VAE

DEMANDA DE SERVEIS
Contacta amb el nostre equip tècnic fletxa

Demanda de serveis

Assessorament a empreses i entitats del Tercer Sector

Contacta amb el nostre equip tècnic

Posa't en marxa: Fifty Soluciones, S.L.

"L'experiència ha estat més que positiva, hem pogut optimitzar els procediments interns de l'empresa, aprendre molt de comptabilitat, posar en marxa un pla de seguiment i optimització de la tresoreria, trobar noves oportunitats comercials i definir les millors estratègies per aprofitar-les"
Logo Fifty Soluciones, S.L.

PEC

Pla Estratègic de Creixement online

Accedeix

Programes

Activitats enfocades a la millora del creixement empresarial

Apunta't

Comerç emblemàtic

Servei d'Atenció Integral

Informa't