INICI > SERVEIS > > FITXA SERVEI

Transmissió empresarial

Assessorament personalitzat tant si ets un/a empresari/a que vol cedir el seu negoci com si ets un/a emprenedor/a interessat/da en donar continuïtat a una empresa ja existent.

Tant si ets un empresari que vol cedir el seu negoci com si ets un/a emprenedor/a que vol donar continuïtat a una empresa ja existent, l'equip tècnic de l'OAE et proporcionarà l'assessorament necessari sobre el procés de transmissió d'empreses.

Si tens una empresa viable i en funcionament i vols traspassar el teu negoci, t'assessorem de forma personalitzada en les diferents fases que implica aquest procés: elaboració del diagnòstic de viabilitat, confecció del pla de cessió, negociació i tancament del procés.

Si ets un/a empresari/a o emprenedor/a i vols donar continuïtat a una empresa solvent ja existent, t'ajudem a identificar les oportunitats de negoci i t'orientem sobre les diferents fases del pla de transmissió. Ja hem atés a més de 500 reemprenedors com tu.

A més pots publicar la teva oferta o demanda de cessió al portal web del Reempresa.

>>Més de 50 transmissions realitzades, més de 3 milions d'inversió induïda, més de 90 treballadors mantinguts o creats a la ciutat de Barcelona.<<

Consulta les guies per a empresaris cedents i reemprenedors de Reempresa.

Inscriu-te a la sessió formativa "Com reemprendre una empresa".


PARTNERS:
Reempresa - CECOT

DEMANDA DE SERVEIS
Contacta amb el nostre equip tècnic fletxa

Demanda de serveis

Transmissió empresarial

Contacta amb el nostre equip tècnic

Rosa Otero, propietària, Au nom de la rose

"A través de Barcelona Activa em van acompanyar en el procés de compra del negoci, en la constitució de la SL i en la tramitació del finançament necessari." (reemprenedora)
logo aunomdelarose

Laura Alviz, Alberguinn

"Gracias a este servicio he podido ceder mi negocio con éxito" (cedent)