INICI > SERVEIS > > FITXA SERVEI

Cerca de treballadors/es

Serveis i recursos per ajudar-te a cobrir les teves necessitats de personal.

Serveis i recursos per ajudar-te a cobrir les teves necessitats de personal.


Amb aquest servei, l'OAE atén les peticions de les empreses relatives a la cerca de treballadors/es proporcionant candidatures ajustades als perfils sol.licitats, a través de contractes laborals, en pràctiques o amb convenis amb la FP Dual. Informeu-nos de les vostres necessitats de personal marcant a la demanda de serveis l'opció "Cerca de treballadors/es".


També pots comptar amb altres recursos i ajuts per a la contractació dels/les professionals que necessites:

  • Subvenció "Barcelona es compromet": ajuts a la petita i mitjana empresa per fomentar la contractació de persones empadronades a Barcelona, majors de 40 anys en situació d'atur de llarga durada, joves inscrits al registre de Garantia Juvenil i persones amb especials dificultats d'inserció en situació d'atur.
  • "Posa Talent": servei per incorporar, mitjançant estades de pràctiques, alumnes d'universitats, escoles de negoci i altres centres de formació. Permet també a l'empresa comptar amb el talent d'alumnes amb experiència internacional procedents d'MBAs, Postgraus, Màsters i cursos específics desenvolupats en diferents universitats i escoles especialitzades.
  • FP Dual: participa d'un model col.laboratiu entre la teva empresa i un institut de Formació Professional per incorporar, com a treballadors/es, estudiants de cicles de Formació Professional consensuant prèviament el seu procés d'aprenentatge.
  • Programes de foment de la contractació de joves (desenvolupats en col.laboració amb el SOC):
Programa "Fem Ocupació per a Joves": per incorporar joves de 18 a 29 anys, formats a mida de les necessitats de l'empresa, tot accedint també a una subvenció (SMI durant 6 mesos) per a cada contractació.


Programa "Joves per a l'Ocupació": programa de foment de la contractació de joves d'entre 16 i 25 anys formats a Barcelona Activa en àmbits com: comerç, hostaleria i restauració, instal.lacions... Inclou subvencions subvenció (SMI durant 6 mesos) per a la contractació dels/les joves participants.

Garantia d'Èxit BCN: programa per fomentar la contractació de joves de 16 a 29 formats en àmbits com: TIC, Turisme i Hostaleria, Serveis a les empreses, Gestió comercial o a mida de les necessitats de l'empresa, i que permet a les PIMEs accedir a una subvenció de de fins a 5.000 € per a contractes de 6 mesos.

Pràctiques formatives: l'empresa pot acollir en pràctiques alumnes formats a Barcelona Activa en sectors com comerç i màrqueting, turisme i hostaleria, assistència i atenció social...


Per sol.licitar qualsevol d'aquests programes, a la demanda de serveis podeu marcar l'opció "Informació sobre programes de foment de l'ocupació".

>>Més de 500 vacants cobertes durant 2015 i més de 1.500 ajuts atorgats a PIMEs del territori per a la contractació de persones en situació d'atur de llarga durada, joves i persones amb especials dificultats d'inserció.

Inscriu-te a les sessions formatives per resoldre els teus dubtes sobre reclutament de personal:

- "Incorpora Talent"

- Més activitats de formació a "Cerca de treballadors/es"

Condicions gestió d'ofertes

DEMANDA DE SERVEIS
Contacta amb el nostre equip tècnic fletxa

Demanda de serveis

Cerca de treballadors

Contacta amb el nostre equip tècnic

Nora Solé, Directora Regional de Recursos Humans, Leroy Merlin-Grupo ADEO

"Amb la col·laboració de Barcelona Activa hem incorporat als nostres equips persones del territori en situació d'atur, formades a mida de les necessitats de les nostres botigues."
logo leroymerlin

Marc Mauri, Soci gerent, Kaizen For Pharma

"Barcelona Activa ens ajuda a comptar amb estudiants d'universitats de la ciutat mitjançant convenis de pràctiques."
logo kaizenforpharma

Santi Ristol, Director, Worldline

"Col·laborar amb Barcelona Activa ens ha permès accedir a diversos projectes i, treballar especialment, el Networking amb empreses del sector i la Cerca de Talent."
logo worldline