INICI > SERVEIS > > FITXA SERVEI

Servei de Cerca de Treballadors/es

Serveis i recursos per ajudar-te a cobrir les teves necessitats de personal.

Cerca de treballadors/es

Serveis i recursos per ajudar-te a cobrir les teves necessitats de personal.

Amb aquest servei, l'OAE atén les peticions de les empreses relatives a la cerca de treballadors/es proporcionant candidatures ajustades als perfils sol·licitats, a través de contractes laborals, en pràctiques o amb convenis amb la FP Dual. Informeu-nos de les vostres necessitats de personal marcant a la demanda de serveis l'opció "Cerca de treballadors/es".

També pots comptar amb altres recursos i ajuts per a la contractació dels/les professionals que necessites:

  • Subvenció "Barcelona es compromet": ajuts a la petita i mitjana empresa per fomentar la contractació de persones empadronades a Barcelona, majors de 40 anys en situació d'atur de llarga durada, joves inscrits al registre de Garantia Juvenil i persones amb especials dificultats d'inserció en situació d'atur.
  • "Posa Talent": servei per incorporar, mitjançant estades de pràctiques, alumnes d'universitats, escoles de negoci i altres centres de formació. Permet també a l'empresa comptar amb el talent d'alumnes amb experiència internacional procedents d'MBAs, Postgraus, Màsters i cursos específics desenvolupats en diferents universitats i escoles especialitzades.
  • FP Dual: participa d'un model col·laboratiu entre la teva empresa i un institut de Formació Professional per incorporar, com a treballadors/es, estudiants de cicles de Formació Professional consensuant prèviament el seu procés d'aprenentatge.
  • Programes de foment de la contractació de joves (desenvolupats en col·laboració amb altres organismes públics):

Programa 30 Plus: Permet a les empreses contractar en condicions avantatjoses persones aturades de 30 anys o més. Inclou un servei de definició de perfils professionals i selecció en clau de competències; formació a mida, en funció del lloc de feina a cobrir, i un incentiu econòmic fins a 9 mesos del SMI, compatible amb altres bonificacions.

Programa "Fem Ocupació per a Joves": per incorporar joves de 18 a 29 anys, formats a mida de les necessitats de l'empresa, tot accedint també a una subvenció (SMI durant 6 mesos) per a cada contractació.

Programa "Joves per a l'Ocupació": programa de foment de la contractació de joves d¿entre 16 i 25 anys formats a Barcelona Activa en àmbits com: comerç, hostaleria i restauració, instal·lacions... Inclou subvenció (SMI durant 6 mesos) per a la contractació dels/les joves participants.

Programa Garantia d'Èxit BCN: programa per fomentar la contractació de joves de 16 a 29 anys formats en àmbits com: TIC, Turisme i Hostaleria, Serveis a les empreses, Gestió comercial o a mida de les necessitats de l'empresa, i que permet a les PIMEs accedir a una subvenció de fins a 5.000€ per a contractes de 6 mesos.

Programa Treball als Barris: el projecte dóna suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social de la ciutat. El programa de dispositius el conformen diverses actuacions integrades i flexibles per facilitar l'acompanyament a la recerca de feina i la formació per l'ocupació. L'empresa pot acollir en pràctiques alumnes formats a Barcelona Activa en diferents professions i sectors: magatzem, restauració, comerç, neteja i instal·lacions.

Treball i formació: Programa que ofereix professionals que durant 6 mesos han estat formant-se i treballant per projectes d'interès públic en sectors com: construcció, medi ambient, TIC, serveis a les persones i a la comunitat.

Per sol·licitar qualsevol d'aquests programes, a la demanda de serveis podeu marcar l'opció "Informació sobre programes de foment de l'ocupació".

>> Més de 1.000 vacants cobertes durant 2015 i més de 1.500 ajuts atorgats a PIMEs del territori per a la contractació de persones en situació d'atur de llarga durada, joves i persones amb especials dificultats d'inserció.

Inscriu-te a les sessions formatives per resoldre els teus dubtes sobre reclutament de personal:

- "Incorpora Talent"

- Més activitats de formació a "Cerca de treballadors/es".

Condicions gestió d'ofertes

DEMANDA DE SERVEIS
Contacta amb el nostre equip tècnic fletxa

Demanda de serveis

Cerca de treballadors/es

Contacta amb el nostre equip tècnic

Nora Solé, Directora Regional de Recursos Humans, Leroy Merlin-Grupo ADEO

"Amb la col·laboració de Barcelona Activa hem incorporat als nostres equips persones del territori en situació d'atur, formades a mida de les necessitats de les nostres botigues."
logo leroymerlin

Marc Mauri, Soci gerent, Kaizen For Pharma

"Barcelona Activa ens ajuda a comptar amb estudiants d'universitats de la ciutat mitjançant convenis de pràctiques."
logo kaizenforpharma

Santi Ristol, Director, Worldline

"Col·laborar amb Barcelona Activa ens ha permès accedir a diversos projectes i, treballar especialment, el Networking amb empreses del sector i la Cerca de Talent."
logo worldline