INICI > SERVEIS > > FITXA SERVEI

Cerca de treballadors/es

Serveis i recursos per ajudar-te a cobrir les teves necessitats de personal.

Serveis i recursos per ajudar-te a cobrir les teves necessitats de personal.


Amb aquest servei, l'OAE atén les peticions de les empreses relatives a la cerca de treballadors/es proporcionant candidatures ajustades als perfils sol.licitats, a través de contractes laborals, en pràctiques o amb convenis amb la FP Dual. Informeu-nos de les vostres necessitats de personal marcant a la demanda de serveis l'opció "Cerca de treballadors/es".


També pots comptar amb altres recursos i ajuts per a la contractació dels/les professionals que necessites:

  • Subvenció "Barcelona es compromet": ajuts a la petita i mitjana empresa per fomentar la contractació de persones empadronades a Barcelona, majors de 40 anys en situació d'atur de llarga durada, joves inscrits al registre de Garantia Juvenil i persones amb especials dificultats d'inserció en situació d'atur.
  • "Posa Talent": servei per incorporar, mitjançant estades de pràctiques, alumnes d'universitats, escoles de negoci i altres centres de formació. Permet també a l'empresa comptar amb el talent d'alumnes amb experiència internacional procedents d'MBAs, Postgraus, Màsters i cursos específics desenvolupats en diferents universitats i escoles especialitzades.
  • FP Dual: participa d'un model col.laboratiu entre la teva empresa i un institut de Formació Professional per incorporar, com a treballadors/es, estudiants de cicles de Formació Professional consensuant prèviament el seu procés d'aprenentatge.
  • Programes de foment de la contractació de joves (desenvolupats en col.laboració amb el SOC):
Programa "Fem Ocupació per a Joves": per incorporar joves de 18 a 29 anys, formats a mida de les necessitats de l'empresa, tot accedint també a una subvenció (SMI durant 6 mesos) per a cada contractació.


Programa "Joves per a l'Ocupació": programa de foment de la contractació de joves d'entre 16 i 25 anys formats a Barcelona Activa en àmbits com: comerç, hostaleria i restauració, instal.lacions... Inclou subvencions subvenció (SMI durant 6 mesos) per a la contractació dels/les joves participants.

Garantia d'Èxit BCN: programa per fomentar la contractació de joves de 16 a 29 formats en àmbits com: TIC, Turisme i Hostaleria, Serveis a les empreses, Gestió comercial o a mida de les necessitats de l'empresa, i que permet a les PIMEs accedir a una subvenció de de fins a 5.000 € per a contractes de 6 mesos.

Pràctiques formatives: l'empresa pot acollir en pràctiques alumnes formats a Barcelona Activa en sectors com comerç i màrqueting, turisme i hostaleria, assistència i atenció social...


Per sol.licitar qualsevol d'aquests programes, a la demanda de serveis podeu marcar l'opció "Informació sobre programes de foment de l'ocupació".

>>Més de 500 vacants cobertes durant 2015 i més de 1.500 ajuts atorgats a PIMEs del territori per a la contractació de persones en situació d'atur de llarga durada, joves i persones amb especials dificultats d'inserció.

Inscriu-te a les sessions formatives per resoldre els teus dubtes sobre reclutament de personal:

- "Incorpora Talent"

- Més activitats de formació a "Cerca de treballadors/es"

Condicions gestió d'ofertes

DEMANDA DE SERVEIS
Contacta amb el nostre equip tècnic fletxa

Demanda de serveis

Cerca de treballadors/es

Contacta amb el nostre equip tècnic

Nora Solé, Directora Regional de Recursos Humans, Leroy Merlin-Grupo ADEO

"Amb la col·laboració de Barcelona Activa hem incorporat als nostres equips persones del territori en situació d'atur, formades a mida de les necessitats de les nostres botigues."
logo leroymerlin

Marc Mauri, Soci gerent, Kaizen For Pharma

"Barcelona Activa ens ajuda a comptar amb estudiants d'universitats de la ciutat mitjançant convenis de pràctiques."
logo kaizenforpharma

Santi Ristol, Director, Worldline

"Col·laborar amb Barcelona Activa ens ha permès accedir a diversos projectes i, treballar especialment, el Networking amb empreses del sector i la Cerca de Talent."
logo worldline