INICI > PROGRAMES > > DETALL PROGRAMA

Suport en comunicaciķ i organitzaciķ a iniciatives d'ESS

Programa de suport en comunicaciķ i organitzaciķ a projectes socioeconōmics d'Economia Social i Solidāria

Quč proposem?

Aquest programa pretén enfortir entitats de l'āmbit de l'Economia Social i Solidāria (tercer sector social, cooperativisme, economia colˇlaborativa procomú, economies comunitāries...) en comunicaciķ, gestiķ estratčgia i participaciķ a través de 9 persones de suport que oferiran un servei a entre 18 i 20 organitzacions.
Aquestes persones, que seran contractades per Barcelona Activa, oferiran un servei en aquests āmbits d'intervenciķ a la vegada que segueixen un itinerari formatiu i adquireixen capacitats i eines pel seu desenvolupament professional.

En quč consisteix aquest suport?

Aquest suport estā pensat per entre 18 i 20 projectes socioeconōmics de l'āmbit de l'Economia Social i Solidāria que vulguin analitzar i millorar la seva comunicaciķ, gestiķ, estratčgia i participaciķ. El suport i acompanyament consistirā en al voltant de 15 hores a la setmana durant aproximadament 5 mesos.
La data prevista d'incorporaciķ a les iniciatives participants del programa és de manera orientativa el 19 de juny i la finalitzaciķ del suport es preveu per finals de novembre. A continuaciķ es detallen exemples concrets de tasques a desenvolupar per part de les persones de suport.
Aquestes persones, que seran contractades per Barcelona Activa, oferiran un servei en aquests āmbits dŋintervenciķ a la vegada que segueixen un itinerari formatiu i adquireixen capacitats i eines pel seu desenvolupament professional.

Com funciona?

Per tenir més informaciķ d'aquest programa consulteu el document adjunt. Per participar heu de demanar la fitxa d'inscripciķ a mariajesus.escolano@barcelonactiva.cat i retornar-la abans del 29 de maig.