INICI > PROGRAMES > > DETALL PROGRAMA

Camí de la solidesa

Programa de formació i acompanyament per organitzacions d'economia cooperativa, social i solidària gestionades majoritàriament per dones.

Què proposem?
Si sou una petita o mitjana iniciativa d'economia , social i solidària, formada principalment per dones i necessiteu un impuls per millorar la vostra estratègia i consolidar-vos, aquest és el vostre programa.


Camí de Solidesa és un programa a mida per donar-vos eines, idees i recursos que us ajudin a enfortir la vostra cooperativa o entitat i millorar la seva gestió.
El programa consta de 32 hores formatives i 20 hores d'acompanyament especialitzat i es realitzarà del 12 desembre de 2016 al 7 d'abril de 2017, en horaris de matins al Parc Tecnològic de Nou Barris.

Què oferim?
Camí de Solidesa ofereix 32 hores de formació sobre 4 temàtiques (Estratègia, Producte o Servei, Persones i Finances i Economia) estructurades en els següents mòduls:

  • Planificació estratègica
  • Model de negoci i viabilitat
  • Estratègies de comercialització
  • Comunicació i eines TIC
  • Lideratge cooperatiu
  • Models organitzatius i participatius
  • Planificació financera
  • Gestió econòmica
El programa contempla també 20 hores d'acompanyament personalitzat per part de persones expertes atenent a les necessitats de la vostra organització incloent un espai de tutoria per part de les persones responsables del Programa per fer seguiment de cada participant.

Heu de participar a un mínim de tres de les quatre temàtiques de formació escollint les que siguin de més interès pel moment actual de la vostra organització, tot i què us recomanem realitzar-les totes. Podeu apuntar-vos diferents membres de l'equip i repartir-vos la participació. Les sessions d'acompanyament es recomana que siguin en equip.


Com funciona?
Per participar heu de presentar la vostra sol·licitud de preinscripció i De totes les organitzacions interessades se seleccionaran 15.

Els criteris que es prioritzaran són els següents:
- Ser una micro, petita o mitjana cooperativa o entitat de l'economia social i solidària
- Ser una entitat formada per dones (o de forma majoritària: 75% de les sòcies/treballadores)
- Tenir la seu de l'activitat principal a Barcelona


Quin és el calendari?
Es comunicarà la selecció definitiva de les entitats participants fins el 2 de desembre. Les formacions s¿iniciaran el 12 de desembre i s'allargaran fins el 19 de gener en horari de matí. Entre febrer i abril es realitzaran els acompanyaments i la cloenda del Programa es realitzarà després de la Setmana Santa.


Edició actual: desembre 2016

Aquest programa incorpora la perspectiva i els valors de les #AltresEconomies