Finançament col·lectiu per projectes de barri
Programa de finançament alternatiu

Sessió dirigida a totes les iniciatives locals que de forma individual o col·lectiva, necessiten conèixer i accedir a productes financers alternatius per a la consecució dels seus projectes. A través de diferents projectes locals que han aconseguit endegar i/o fer créixer les seves iniciatives i projectes, saniran identificant les diferents vies de finançament emprades en cada cas de la mà de les mateixes entitats finançadores.

Activitat adreçada a: Persones o col·lectius de persones emprenedores. Comerços i serveis de proximitat. Associacions, entitats socials, culturals, veïnals, de lleure o de qualsevol mena. Entitats de l'Economia Cooperativa, Social i Solidària. Grups que treballin en entorns comunitaris. Entitats de segon grau, federacions o xarxes. Qualsevol persona interessada en conèixer més sobre finançament alternatiu.

CONTINGUT

Finançament col·lectiu per projectes de barri

Coneixerem experiències dun districte amb trajectòria en emprenedoria col·lectiva i projectes de base social, que han crescut recolzant-se amb eines de finançament col·lectiu.

18:00 Benvinguda als assistents i presentació del programa

18:10 Taula dexperiències en finançament alternatiu

Projectes finançats:

La Borda:
Cooperativa de vivendes en règim de cessió dús.
La Ciutat Invisible: Projecte cooperatiu i autogestionari que ha impulsat nombroses iniciatives com KOSTURITIS, una marca amb un ferm compromís amb la producció local. Una aposta per acotar la distància entre productors y consumidores.

Entitats finançadores:

Coop57:
Cooperativa de serveis financers ètics i solidaris que té com a objectiu principal, contribuir a la transformació social en positiu de la nostra economia i de la nostra societat
Verkami: Plataforma de crowdfunding especialitzada en projectes creatius, artístics i culturals en general. Fundada el 2010, són un referent a nivell Espanyol i Llatino - Americà.

Moderador:

Tandem Social:
  Consultoria per a projectes i empreses socials que tinguin como a objectiu la transformació i limpacte social, la equitat col·lectiva o la sostenibilitat mediambiental.

19:10 Conclusions i tancament

19:20 - Espai de networking

Durant el temps de networking es facilitarà als assistents que ho sol·licitin loportunitat de demanar lassistència gratuïta personalitzada per a poder analitzar el seu projecte i/o iniciativa.


ACLARIMENTS:
AL REALITZAR LA INSCRIPCIÓ, SI ETS UNA PERSONA FÍSICA, AL CAMP CIF POTS UTILITZAR EL TEU NIF O NIE.

CALENDARI

Dimarts 7 de Novembre de 2017, 18:00 a 20:00h.
Inscripcions obertes (Places disponibles: 31)

Vull inscriure'm a aquesta activitat  arrow-right

LLOC DE REALITZACIÓ

Seu del Districte de Sants-Montjuïc. Carrer de la Creu Coberta, 104-106 Barcelona 08014

MÉS INFORMACIÓ
Consulta el programa de la jornada:


Jornada sants - Montjuic.pdf Horari

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.