El finançament segons el cicle vital del projecte
Programa de finançament alternatiu

Sessió dirigida a totes les iniciatives locals que de forma individual o col·lectiva, necessiten conèixer i accedir a productes financers alternatius per a la consecució dels seus projectes. A través de diferents projectes locals que han aconseguit endegar i/o fer créixer les seves iniciatives i projectes, saniran identificant les diferents vies de finançament emprades en cada cas de la mà de les mateixes entitats finançadores.

Activitat adreçada a: Persones o col·lectius de persones emprenedores. Comerços i serveis de proximitat. Associacions, entitats socials, culturals, veïnals, de lleure o de qualsevol mena. Entitats de l'Economia Cooperativa, Social i Solidària. Grups que treballin en entorns comunitaris. Entitats de segon grau, federacions o xarxes. Qualsevol persona interessada en conèixer més sobre finançament alternatiu.

CONTINGUT

El finançament segons el cicle vital del projecte

Experiències dempreses en diferents etapes de creació i/o creixement que han resolt les seves necessitats a través daltres vies de finançament alternatiu

18:00 Benvinguda als assistents i presentació del programa

18:10 Taula dexperiències en finançament alternatiu

Projectes finançats:

Compacto:
Cooperativa que mitjançant la innovació narrativa, tecnològica i social, posen la seva creativitat al servei dun mon més lliure, solidari i participatiu.
Aquapioneers: Empresa social de Barcelona que sha proposat revolucionar lagricultura urbana a través de laquaponia

Entitats finançadores:

Ulule:
Plataforma de crowdfunding creada al 2010, que permet descobrir i donar vida a projectes originals: creatius, solidaris i innovadors.
Gicoop: Grup dinversors cooperatiu, amb el suport de la Fundació Seira, és una societat que agrupa persones inversores interessades en obtenir una rendibilitat raonable i recolzar una altra forma de fer empresa

Moderador:

Tandem Social:
  Consultoria per a projectes i empreses socials que tinguin como a objectiu la transformació i limpacte social, la equitat col·lectiva o la sostenibilitat mediambiental.

19:10 Conclusions i tancament

19:20 - Espai de networking

Durant el temps de networking es facilitarà als assistents que ho sol·licitin loportunitat de demanar lassistència gratuïta personalitzada per a poder analitzar el seu projecte i/o iniciativa.


ACLARIMENTS:
AL REALITZAR LA INSCRIPCIÓ, SI ETS UNA PERSONA FÍSICA, AL CAMP CIF POTS UTILITZAR EL TEU NIF O NIE.

CALENDARI

Dimecres 15 de Novembre de 2017, 18:00 a 20:00h.
Inscripcions obertes (Places disponibles: 34)

Vull inscriure'm a aquesta activitat  arrow-right

LLOC DE REALITZACIÓ

Centre Cultural Casa Orlandai. Carrer de Jaume Piquet, 23 Barcelona 08017

MÉS INFORMACIÓ
Consulta el programa de la jornada:

JornadaSarria-Sant Gervasi.pdf Horari

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.