Combinant diferents finançadors/es podem fer créixer la llavor
Programa de finançament alternatiu

Sessió dirigida a totes les iniciatives locals que de forma individual o col·lectiva, necessiten conèixer i accedir a productes financers alternatius per a la consecució dels seus projectes. A través de diferents projectes locals que han aconseguit endegar i/o fer créixer les seves iniciatives i projectes, saniran identificant les diferents vies de finançament emprades en cada cas de la mà de les mateixes entitats finançadores.

Activitat adreçada a: Persones o col·lectius de persones emprenedores. Comerços i serveis de proximitat. Associacions, entitats socials, culturals, veïnals, de lleure o de qualsevol mena. Entitats de l'Economia Cooperativa, Social i Solidària. Grups que treballin en entorns comunitaris. Entitats de segon grau, federacions o xarxes. Qualsevol persona interessada en conèixer més sobre finançament alternatiu.

CONTINGUT

Combinant diferents finançadors podem fer créixer la llavor

Petits projectes que han apostat per la diversificació del finançament per assolir la inversió desitjada, des del crowdfunding fins als serveis financers ètics


18:00 Benvinguda als assistents i presentació del programa

18:10 Taula dexperiències en finançament alternatiu

Projectes finançats:

Menjador ca la Rosa: Cooperativa sense ànim de lucre que ofereix menjador per a col·lectius no obert al públic. Menjar bio per a infants i acompanyament respectuós.
Projecte Paramythádes: Un projecte artístic (tallers de dansa, teatre i música) adreçat a nens i adolescents refugiats amb lobjectiu doferir-los un espai de llibertat, expressió i creació.


Entitats finançadores:

Goteo:
Plataforma de crowdfunding cívic i col·laboració entorn a iniciatives ciutadanes, projectes socials, culturals, tecnològics i educatius.
Acció Solidària contra latur: Fundació sense ànim de lucre, amb més de 35 anys dhistòria, que vol donar resposta al problema de latur. Administra un fons econòmic amb lobjectiu de crear nous llocs de treball.
Coop57: Cooperativa de serveis financers ètics i solidaris que té com a objectiu principal, contribuir a la transformació social en positiu de la nostra economia i de la nostra societat.

Moderador:

Tandem Social: 
Consultoria per a projectes i empreses socials que tinguin como a objectiu la transformació i limpacte social, la equitat col·lectiva o la sostenibilitat mediambiental.

19:10 Conclusions i tancament

19:20 - Espai de networking

Durant el temps de networking es facilitarà als assistents que ho sol·licitin loportunitat de demanar lassistència gratuïta personalitzada per a poder analitzar el seu projecte i/o iniciativa.ACLARIMENTS:
AL REALITZAR LA INSCRIPCIÓ, SI ETS UNA PERSONA FÍSICA, AL CAMP CIF POTS UTILITZAR EL TEU NIF O NIE.


CALENDARI

Dimarts 24 d'Octubre de 2017, 18:00 a 20:00h.
Inscripcions obertes (Places disponibles: 33)

Vull inscriure'm a aquesta activitat  arrow-right

LLOC DE REALITZACIÓ

Ateneu l'Harmonia. Sant Adrià, 20 Barcelona 08030

MÉS INFORMACIÓ
Consulta el programa de la jornada


Jornada Sant Andreu.pdf Horari

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.