Apostant pel finançament alternatiu en projectes innovadors locals
Programa de finançament alternatiu

Sessió dirigida a totes les iniciatives locals que de forma individual o col·lectiva, necessiten conèixer i accedir a productes financers alternatius per a la consecució dels seus projectes. A través de diferents projectes locals que han aconseguit endegar i/o fer créixer les seves iniciatives i projectes, saniran identificant les diferents vies de finançament emprades en cada cas de la mà de les mateixes entitats finançadores.

Activitat adreçada a: Persones o col·lectius de persones emprenedores. Comerços i serveis de proximitat. Associacions, entitats socials, culturals, veïnals, de lleure o de qualsevol mena. Entitats de l'Economia Cooperativa, Social i Solidària. Grups que treballin en entorns comunitaris. Entitats de segon grau, federacions o xarxes. Qualsevol persona interessada en conèixer més sobre finançament alternatiu.

CONTINGUT

Apostant pel finançament alternatiu en projectes innovadors locals

Iniciatives innovadores del districte que han apostat per productes i serveis que fins el moment no existien, amb un fort component local, per tal d'apoderar al veïnat i als comerços del barri.

18:00 Benvinguda als assistents i presentació del programa
18:10 Taula dexperiències en finançament alternatiu

Projectes finançats:


Cos Cooperació i Salut
: Cooperativa de l'àmbit de la salut que fonamenta la seva activitat en 3   eixos vertebradors  fonamentals: la medicina integrativa, l'autogestió de la salut i l'economia social i solidària
El Timbal
SCCL: Centre de formació i creació escènica, fundada al 1969, és la primera Escola d'Arts Escèniques del país.  Desenvolupa la seva activitat en tres línies diferenciades: la formació professional, la formació a les persones i la formació a organitzacions  
    
Entitats finançadores;

Goteo
: Plataforma de crowdfunding cívic i col·laboració entorn a iniciatives ciutadanes, projectes socials, culturals, tecnològics i educatius.
Gicoop
: Grup dinversors cooperatiu que amb el suport de la Fundació Seira, agrupa persones inversores interessades en obtenir una rendibilitat raonable i recolzar una altra forma de fer empresa.

Moderador:


Tandem Social:
  Consultoria per a projectes i empreses socials que tinguin como a objectiu la transformació i l'impacte social, l'equitat col·lectiva o la sostenibilitat mediambiental.

19:10 Conclusions i tancament

19:20 - Espai de networking

Durant el temps de networking es facilitarà als assistents que ho sol·licitin l'oportunitat de demanar l'assistència gratuïta personalitzada per a poder analitzar el seu projecte i/o iniciativa.

ACLARIMENTS:
AL REALITZAR LA INSCRIPCIÓ, SI ETS UNA PERSONA FÍSICA, AL CAMP CIF POTS UTILITZAR EL TEU NIF O NIE.


CALENDARI

Dijous 19 d'Octubre de 2017, 18:00 a 20:00h.
Inscripcions tancades

LLOC DE REALITZACIÓ

La Violeta. Casa de les Festes. Carrer Maspons, 6 Barcelona 08012

MÉS INFORMACIÓ
Consulta el programa de la jornada:


JornadaGracia.pdf Horari

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.