Avancem cap a la Igualtat de Gènere: aplicacions pràctiques a l'àmbit laboral
OAE

Aquest taller pretén donar les eines necessàries per ajudar-vos a incorporar la perspectiva de gènere en la vostra activitat laboral diària. Mitjançant el coneixement i anàlisi d'experiències reals contra la discriminació de gènere ens acostarem als conceptes clau sobre igualtat, discriminació i gènere, per posar-lo en pràctica a la vostra activitat laboral. Activitat promoguda per la Direcció Operativa d'Innovació Socioeconòmica.

Monosessió: 1 sessió de 5 hores

Activitat gratuïta

CONTINGUT
Donades les característiques del tema a tractar, l'acció formativa serà àmpliament participativa. Constarà d'elements teòrics, que es desenvoluparan en forma dinàmica i grupal, i un ampli percentatge d'exercicis pràctics amb tècniques de jocs de rol, pluges d'idees i mini-recerques.

En tot moment els/les participants seran el centre de l'acció formativa. Treballar des de la seva pròpia experiència, permetrà a l'alumnat interioritzar els coneixements.

OBJECTIU GENERAL:
Incorporar la perspectiva de gènere en la nostra activitat laboral diària


OBJECTIUS ESPECÍFICS:
Acostament als conceptes clau sobre igualtat, discriminació i gènere.
Reflexionar sobre l'existència actual de desigualtat entre dones i homes.
Identificar i analitzar els diferents casos de desigualtats que es produeixen o es puguin produir en les empreses.
Coneixement i anàlisi d'experiències reals contra la discriminació de gènere.

TEMARI:
1-Conceptes bàsics respecte a la Igualtat de gènere
2-Perspectiva de gènere en el mercat laboral
3-Ús del llenguatge inclusiu
4-Disseny i elaboració de protocols dactuació (comunicació, sensibilització i formació)
5-Prevenció i actuació front processos dassetjament en làmbit laboral.

Activitat impartida per Ruth Flotats, consultora i formadora en l'àmbit d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones a les empreses.

Activitats que incorporen la perspectiva i els valors de les #AltresEconomies

CALENDARI

Dimecres 25 d'Octubre de 2017, 09:30 a 14:30h.
Inscripcions obertes (Places disponibles: 25)

Vull inscriure'm a aquesta activitat  arrow-right

Dimecres 29 de Novembre de 2017, 09:30 a 14:30h.
Propera obertura (14/11/2017 00:00h)

LLOC DE REALITZACIÓ

Oficina d'Atenció a les Empreses. Roc Boronat, 117 Barcelona 08018

MÉS INFORMACIÓ
És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, cal que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació a través del correu electrònic empresa@barcelonactiva.cat, per que un altre usuari pugui aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.