Programa d'enfortiment econòmic d'associacions (Sessió Informativa)
OAE

Si voleu saber com millorar la gestió de la vostra entitat per a què sigui més sostenible a nivell financer, vingueu a conèixer el programa d'enfortiment econòmic d'associacions, a través del qual posarem al vostre abast eines i recursos per a contribuir a la sostenibilitat i estabilitat financera de la vostra associació.

Associacions de Barcelona

CONTINGUT
Un dels principals reptes al que s'enfronten les associacions és la seva necessitat de promoure la seva sostenibilitat financera.

Per això, a  través del programa d'enfortiment econòmic d'associacions, volem donar suport a la millora i enfortiment econòmic de les vostres associacions, a través del desenvolupament d'un itinerari a mida per a cada entitat.

El programa consta de:

- Diagnosi per a valorar estat de l'entitat en diferents eixos d'enfortiment (sostenibilitat financera, diversificació de finançament, patrimoni, economies d'escala...) i identificar punts forts i aspectes de millora.

En funció dels eixos detectats, es farà un itinerari per a cada entitat per a enfortir aquests eixos, a través de:

- Tallers d'intercanvi d'experiències entre entitats.
- Mentoria entre associacions.
- Acompanyaments individuals o grupals per a la millora organitzativa.

CALENDARI

Dimecres 20 de Setembre de 2017, 17:00 a 19:00h.
Inscripcions tancades

Dimarts 3 d'Octubre de 2017, 18:00 a 20:00h.
Inscripcions obertes (Places disponibles: 40)

Vull inscriure'm a aquesta activitat  arrow-right

LLOC DE REALITZACIÓ

C. Iniciativa Emprenedora - Glòries. C/ Llacuna 162-164 Barcelona 08018

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.