Desenvolupament col·lectiu: construim emocions en equip (NOU)
OAE

En entorns de treball dinàmics i en equip cal conèixer nous elements per adaptar-nos i donar eines a les persones per construir els vincles emocionals que afavoreixin el desenvolupament col·lectiu. Activitat promoguda per la Direcció Operativa d'Innovació Socioeconòmica.

Activitat monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

CONTINGUT
Identificar els trets de la cultura liquida al nostre entorn ens permet integrar-nos de maneres molt diferents als equips i als projectes. Cal actualitzar la comprensió sobre com funcionen els equips de treball, i aprendre noves maneres de connectar emocionalment. En aquest seminari coneixeràs els canvis experimentats en les formes de treballar en equip a l'era digital, i obtindràs elements, pautes  i experiència per construir els teus vincles en equip en entorns dinàmics.

OBJECTIU GENERAL:
Exposar les necessitats emergents de treballar en equip amb nous elements adaptatius i donar eines a les persones participants per construir els vincles emocionals que afavoreixin el desenvolupament col·lectiu.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:
Identificar els trets de la cultura líquida i l'impacte a les nostres emocions i decisions.
Conèixer els nous elements i pautes de treball en equip en entorns dinàmics.
Que els participants experimentin l'itinerari de construcció dels vincles en equip.
Comprovar el desenvolupament personal i col·lectiu que aporta construir junts.

TEMARI:
1. Trets principals de la cultura líquida
2. Impacte emocional per l'entorn actual
3. Gestionant les nostres emocions en contextos de treball en equip
4. Eines per construir relacions d'equip en clau de satisfacció

Activitat impartida per Núria Sánchez, del Grup Pitagora

CALENDARI

Dijous 23 de Novembre de 2017, 15:30 a 19:30h.
Propera obertura (08/11/2017 00:00h)

Dijous 14 de Desembre de 2017, 15:30 a 19:30h.
Propera obertura (29/11/2017 00:00h)

LLOC DE REALITZACIÓ

Oficina d'Atenció a les Empreses. Roc Boronat, 117 Barcelona 08018

MÉS INFORMACIÓ
És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, cal que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació a través del correu electrònic empresa@barcelonactiva.cat, per que un altre usuari pugui aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.  Cons_emo_equips.pdf Horari

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.