RECRUITMENT 2.0: com trobar el millor candidat per a la teva empresa a través d'Internet i les Xarxes Socials
OAE

Internet i les Xarxes Socials han revolucionat la forma en que el talent i les organitzacions connecten entre sí. Descobreix com el domini dels buscadors d'internet i de plataformes com Linkedin pot marcar la diferència a l'hora de trobar talent a la xarxa a través de la sessió teòrico-pràctica que proposa un especialista en la matèria.

Monosessió: 1 sessíó de 4 hores

Activitat gratuïta

CONTINGUT
Objectiu:
Aquesta activitat pretén dotar als assistents dels coneixements i les tècniques necessàries per dur a terme la cerca del talent a través de les eines i plataformes que ofereix internet (Reclutament 2.0).

Es tracta d'una activitat dividida en dues parts, una teòrica i una pràctica. Els assistents tindran la oportunitat de conèixer què es el Recruitment 2.0 alhora que realitzen cerques reals de potencials candidats per als seus equips.

Objectius específics:
Les persones assistents seran capaces de: saber com funcionen els motors de cerca de les principals plataformes professionals que hi ha a internet, cercar de forma eficient i efectiva perfils professionals tant als cercadors com a les xarxes socials, establir converses amb potencials candidats per als seus equips.

Temari:

1. Introducció 
2. El kit bàsic del Recruiter 2.0.
3. Com realitzar cerques efectives a Internet: La lògica Boolean.
    3.1 Operadors bàsics.
    3.2 Operadors avançats.
3.3 Cas pràctic.
4. Com cercar i contactar amb candidats a internet i les xarxes socials (teoria + pràctica):
4.1 Com dissenyar una estratègia de cerca de candidats a la xarxa.
4.2 Com realitzar cerques de candidats a Internet i les xarxes socials.
4.3. Com establir contacte amb els candidats que trobem a internet.
5. Casos pràctics de cerca de candidats a través d'Internet i les Xarxes Socials.


Per a un màxim aprofitament d'aquesta sessió es recomana venir amb la teva tauleta digital, ordinador portàtil o smartphone.

Activitat impartida per Daniel Martos, Technical Recruiter a Scytl Secure Electronic Voting; i Web 2.0 & On-line Recruitment Specialist a SocialMediaNode.com

CALENDARI

Dimecres 24 de Maig de 2017, 09:30 a 13:30h.
Inscripcions obertes (Places disponibles: 12)

Vull inscriure'm a aquesta activitat  arrow-right

LLOC DE REALITZACIÓ

Oficina d'Atenció a les Empreses. Roc Boronat, 117 Barcelona 08018

MÉS INFORMACIÓ
És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, hauràs d'adjuntar el teu passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula després de 15 minuts des de l'inici de l'activitat

En cas que no puguis assistir a l'activitat, has de donar-te de baixa amb un mínim de 12 hores d'antelació enviant un correu electrònic a empresa@barcelonactiva.cat, per quin altre usuari pugui aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats s'imparteixen en català, excepte en casos particulars ia no ser que la majoria dels assistents sol · licitin que s'imparteixi en castellà.


Per a un millor aprofitament de la sessió, es recomana portar el següent material:

Reclutament_20.pdf Horari

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.