Innovació Disruptiva: com competir contra el peix gran i guanyar
OAE

Les innovacions disruptives estan fent riques a les petites empreses que les porten a la pràctica, però aquest èxit no és fruit de l'atzar, ni és patrimoni d'uns pocs. Tu i la teva empresa podeu buscar la innovació disruptiva. T'expliquem com.

Monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

Autònoms/es i empreses de la ciutat interessades en competir amb garanties d'èxit.

CONTINGUT
Objectiu general:
Aconseguir que els assistents comprenguin què és la Innovació Disruptiva, i com cal enfrontar-se a aquest fenomen, cercant innovacions disruptives que multipliquin la capacitat de creixement de les empreses.

Objectius específics:
- Fer conèixer les claus i diferències entre la innovació disruptiva i la innovació convencional.
- Connectar amb tot el potencial creatiu dels participants per tal de buscar la innovació disruptiva.
- Mostrar mètodes de generació i selecció d'idees innovadores.
- Mostrar tècniques per disenyar i analitzar un pla de negoci.
- Participació en la creació i prototipació ràpida i conèixer el valor del producte mínim viable.

Temari:

1. Analitzem diferents tipus d'innovació disruptives, com van néixer les idees i com es van portar a la pràctica, quines dificultats van tenir per superar-se i com s'han convertit en negocis d'èxit.

2. Aïllem els principals factors de disrupció i tendències de mercat, per fer la recerca d'innovació disruptives.

3. Activitat taller amb els assistents, en la que practicarem com incrementar la creativitat de cada un, i com fer un procés complet de recerca d'innovacions disruptives, des de les idees inicials fins la posada en pràctica.

Activitat impartida per Sergi Manaut, generador del canvi a Besided.

CALENDARI

Dijous 19 d'Octubre de 2017, 15:30 a 19:30h.
Inscripcions tancades

Dijous 16 de Novembre de 2017, 15:30 a 19:30h.
Propera obertura (01/11/2017 00:00h)

Dimecres 13 de Desembre de 2017, 15:30 a 19:30h.
Propera obertura (28/11/2017 00:00h)

LLOC DE REALITZACIÓ

Parc Tecnològic. Marie Curie, 8-14 Barcelona 08042

MÉS INFORMACIÓ
És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, cal que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació a través del correu electrònic empresa@barcelonactiva.cat, per que un altre usuari pugui aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.