Primeres passes per exportar productes
OAE

Vols començar a vendre productes a lexterior ? Analitzarem els aspectes clau per realitzar activitat internacional, establir criteris per seleccionar països i estructurar un departament internacional low-cost.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Els destinataris de la sessió són totes aquelles empreses i emprenedors amb cap o poca experiència internacional així com els demandants dels serveis dassessorament internacional de lOficina dAtenció a lEmpresa (OAE) amb dubtes sobre loperativa internacional.

CONTINGUT
La Globalització dels mercats i les noves tecnologies faciliten la possibilitat de realitzar negocis a l'exterior. Igualment l'estancament de l'economia local provoca la necessitat de localitzar mercats alternatius on vendre productes i serveis. Són moltes les empreses i emprenedors que necessiten conèixer les eines per realitzar amb èxit activitat internacional

Objectiu general:
- Facilitar informació bàsica sobre exportació i negoci internacional com a complement i porta d'entrada als serveis d'assessorament internacional oferts per l'Oficina d'Atenció a l'Empresa.

Objectius específics:
- Aquesta càpsula té per objectiu facilitar un full de ruta a totes aquelles empreses i emprenedors que tenen dubtes sobre com iniciar l'activitat internacional i vendre productes a l'exterior.

Temari:

1.- Introducció al negoci intertnacional.
2.- Expoortar productes.
3.- Informació per a exportar
4.- Com seleccionar mercats.
5.- Documentació per a exportar.
6.- El departament internacional low cost.
7.- Programes i serveis per a l'empresa internacional.

Activitat impartida per Marc Prat, tècnic d'internacionalització de l'Oficina d'Atenció a les Empreses.

CALENDARI

Dimecres 22 de Novembre de 2017, 09:30 a 11:30h.
Propera obertura (07/11/2017 00:00h)

LLOC DE REALITZACIÓ

Oficina d'Atenció a les Empreses. Roc Boronat, 117 Barcelona 08018

MÉS INFORMACIÓ
És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, cal que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació a través del correu electrònic empresa@barcelonactiva.cat, per que un altre usuari pugui aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Per a un correcte seguiment de la sessió, es recomana portar el següent document imprès:
Primeres_Passes_Producte_Growth.pdf Horari

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.